1200 кубика силикон наля българското Барби Андреа Иванова. Притежателката на най-големите

...
1200 кубика силикон наля българското Барби Андреа Иванова. Притежателката на най-големите
Коментари Харесай

Махнаха шевовете на Андреа, спи само по гръб

 1200 кубика силикон наля българското Барби Андреа Иванова. Притежателката на най-големите устни в света след направените 22 вливки на хиалурон в тях през последните години се устремява и към силиконов бюст номер 1!

Операцията е направена на 25 януари в столична клиника, а опасенията и страховете от скалпела се оказали напразни за русокосата сензация. Пред " " студентката последна година в специалността " Немска лингвистика " в Софийския университет разкри, че е извънредно удовлетворена от резултата и се възвръща у дома след уголемяването на бюста си.

" Много се харесах, като видях новите ми гърди в огледалото! Резултатът ме удиви. Много добре са завършени, размерът също е отличен. Друго си е да имаш големи гърди. И преди интервенцията имах огромен бюст, само че на мен размерът в никакъв случай не ми е задоволителен и все ми се вижда дребен ", описа пред вестника атрактивната русокоска от Бургас, която най-малко месец ще би трябвало да носи единствено медицински сутиен, с цел да не се разместят имплантите.

Силиконовият бюст на Андреа излязъл 6000 лева, които русокоската събрала и платила.

" Самата намеса мина безпрепятствено и без никакви затруднения. След това няколко дни супер доста ме болеше, даже не чаках да е толкоз мъчително. Сложих оптималния размер кубици за първа интервенция. При последваща ще може още, а такава ще желая сигурно. За втората, която може да е след година-две, ще се извадят сегашните импланти и ще сложа най-малко по 1000 кубика силикон във всяка гърда - общо минимум 2000. С втората интервенция мисля, че към този момент ще владея силиконови гърди номер 1 ", безапелационна е Андреа.

Лекарите са предложили на русокоската да лежи и да си почива. А единствено понякога да прави леки разходки.

" В понеделник ми смъкнаха конците и към този момент умерено взимам душ, без да се тормозя, че ще попадне вода в гърдите. Все още имам белези и болежки, само че са минали едвам няколко дни. Още са твърди, тъй като имплантът не се е наместил в тъканта, по тази причина имам болки и стягане. Чувството още е като за непознато тяло ", разкрива още бургазлийката.

Спането също е проблематично за Андреа. Студентката не може да се завърта встрани и е принудена да спи единствено по тил, с цел да защищава силиконовите импланти от разбъркване.

" Родителите ми не знаеха, само че схванаха от фейсбук. Като научиха, се учудиха и бяха леко шокирани. Аз сама си събрах парите. Самите импланти са най-висококачествени, американски са. Имат доживотна гаранция ", разкрива още Андреа.

Докато се радва на новите си придобивки, мацката не е не запомнила и главното си оръжие - устните. " Като се възстановя, отивам за 23-та вливка след седмица-две ", безапелационна е русокоската и прибавя, че получава още повече оферти и похвали от мъже от целия свят изключително след силиконовата процедура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР